Θα παραβρεθείτε στο 12ο Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Συνέδριο της ΕΚΕ που θα γίνει στην Αθήνα στο ξενοδοχείο "The Athens Hilton", 5-8 Απριλίου 2012
 

 

Νεώτερα δεδομένα στη θεραπευτική των προβάτων, Πάτρα 17 και 18 Οκτωβρίου 2009 PDF Εκτύπωση E-mail

Γνωστοποίηση

      Στις 17 και 18 Οκτωβρίου 2009 έλαβε χώρα στην Πάτρα Διημερίδα με θέμα "Νεώτερα δεδομένα στη θεραπευτική των προβάτων". Όπως είναι γνωστό τα μικρά μηρυκαστικά αποτελούν τον κορμό της ελληνικής κτηνοτροφίας και η κτηνιατρική πράξη σ΄αυτα είναι φλέγον θέμα για τους συναδέλφους. Οι ομιλίες κάλυψαν εκτεταμένο πεδίο της κτηνιατρικής των αιγοπροβάτων. 
     
Η διοργάνωση έγινε από την Κλινική Μαιευτικής και Αναπαραγωγής του Τμήματος Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Εκπρόσωπος της ΕΚΕ στη Διημερίδα ήταν ο Καθηγητής Ι. Μενεγάτος, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό. παρατίθεται το πρόγραμμα με τους τίτλους των εισηγήσεων και τα ονόματα των ομιλιτών. 
      Ο τόμος των περιλήψεων βρίσκεται στα γραφεία της ΕΚΕ. όποιο από τα μέλη της Εταιρείας μας χρειάζεται κάποιο άρθρο να απαυθύνεται στην ΕΚΕ.

Καθ. Ιωάννης Μενεγάτος
30.10.2009

Πρόγραμμα διημερίδας